Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияКултурологът Ивайло Нойзи Цветков коментира предстоящите президентски избори,

...
Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияКултурологът Ивайло Нойзи Цветков коментира предстоящите президентски избори,
Коментари Харесай

Нойзи за предизборната кампания: Забавата започна. Ще ми е интересен дебат между Луна и Герджиков

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: " Нова телевизия "

Културологът Ивайло " Нойзи " Цветков разяснява идните президентски избори, чиято акция стартира след седмица. Той взе участие в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ", където водещият Михаил Дюзев установи, че дебатът сред главните кандидати към този момент е почнал, въпреки и с обособени участия в медиите. Според Дюзев, претендентите употребяват образован език, най-малко на този стадий.
" Забавата стартира в някаква степен, не знам спрямо какво можем да я дефинираме като по-интелигентна. Забавните моменти следват един след различен. Например, по какъв начин никой не смее да го свързват с Движение за права и свободи. Като се каже " Движение за права и свободи ", всички споделят " аааа, не ме свързвайте, не ме обиждайте на Движение за права и свободи ". Дебатът като спор изчезна. Обикновено си приказват през медиите или посредством фейсбук. От това страда целият либерален развой, в случай че кажем, че подобен съществува у нас. Надявам се да се стигне до същински спор. Медиите са изтласкани в ролята на нещо като усилвател или мегафон, с цел да се разбере кой какво е желал да заяви. Има заплаха президентските избори да изместят фокуса към себе си и някакси в паниката да пропуснем по-важното - какво ще стане на парламентарните избори ", сподели Ивайло Цветков.

Друг от гостите в студиото - историкът Петър Стоянович, се пошегува, че му е забавно с изключение на Румен Радев и Анастас Герджиков, какво е мнението на други претенденти като Луна и Йоло Денев, на което Нойзи отвърна също с възприятие за комизъм: " Искам да видя Луна против Герджиков в директен спор ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР